Нам 17 лет!
 

 15 июня 2018
  Українські печериці підкорюють міжнародні ринки
    

Експорт печериці в 2017 році виріс в 13 разів в порівнянні з 2016 роком, досягнувши 528 тонн, або 1% внутрішнього обсягу виробництва. Про це йшлося під час Третьої Міжнародної конференції «Українське грибівництво: погляд у майбутнє».

У 2017 році на третину зріс обсяг експорту міцелію компостного — він досяг рекордного показника 18 тисяч тонн. Це склало 9% від усього виробленого за рік компосту в Україні. Основні країни, в які експортують компост сьогодні: Росія, Молдова і Білорусь.

Компост для печериць в країні виробляють лише близько 10 компаній, при цьому основний його обсяг постачають чотири великі компостні двори. На них припадає близько 95% загального обсягу субстрату, який в 2017 році склав 205 тис. тонн.

Імпорт свіжого гриба і компосту відсутній, оскільки внутрішній ринок досить насичений і ціни на ньому порівняно низькі.

Навіть лідер Європи з експорту грибів — сусідня з Україною Польща — не поставила на український ринок жодної тонни грибів за останні кілька років.

У 2017 році в Україні вироблено близько 20 тис. тонн субстрату для екзотичних грибів. Експортовано 485 тонн. Імпорт відсутній. Річне виробництво гливи оцінюється в 4,8 тисячі тонн. Екзотичних грибів — шиїтаке, агроцибе, ерінгів — близько 120 тонн. У дуже незначних кількостях здійснюється виробництво інших представників екзотики. Також присутній невеликий імпорт свіжих екзотичних грибів.

Основними проблемами грибної галузі України залишаються порівняно невисока якість вирощеного гриба. Разом з тим, в останні роки багато підприємств досягли значних успіхів в усуненні цих недоліків. Зокрема, ряд підприємств успішно впровадили вимоги сертифікації ISO 22000 та отримали відповідні сертифікати.

Джерело:  infoindustria.com.ua

 
 


 20 июля 2018
  PepsiCo повідомляє про значні успіхи у досягненні цілей сталого розвитку до 2025 року
     Київ, 19.07.2018. – У новому звіті про сталий розвиток компанія PepsiCo інформує про вагомі досягнення у 2017 році в трьох ключових напрямках роботи – Продукти, Планета і Люди.
 
 
 19 июля 2018
  Новини компаній: «Овостар Юніон» планує перенести офіс на Кіпр
     Рада директорів компанії «Овостар Юніон» обговорить питання про зміну місця корпоративної реєстрації.
 
 
 18 июля 2018
  Новини компаній: ViOil відновила роботу двох олійножирових комбінатів
     На початку липня Вінницький та Чернівецький олійножирові комбінати, які входять в групу ViOil, відновили свою роботу
 
 
 16 июля 2018
  Новини компаній: T.B. Fruit планує стати одним із лідерів виробництва концентратів
     T.B. Fruit в цьому році планує стати одним із лідерів виробництва концентратів, виробивши 80 тис. т лише яблучний концентрату. Це стане можливим завдяки сприятливим погоднім умовам і гарній врожайності яблук.
 
 
 13 июля 2018
  В Киеве запустили четыре ТРЦ: еще семь откроют до конца года
     Сегодня в столице функционируют 68 торговых центров и 32 гипермаркеты
 
 
 10 июля 2018
  IKEA ОСТАТОЧНО НАБИРАЕТ ПЕРСОНАЛ В ПЕРВЫЙ УКРАИНСКИЙ МАГАЗИН
     В Киеве будет установлен магазин IKEA нового формата - city store, куда уже на прошлой недели огласили набор персонал. Об этом сообщает TradeMaster.UA ссылаясь на Интерфакс-Украина.
 
 
 9 июля 2018
  Польські інвестори планують побувати на Львівщині переробний завод
     Польські інвестори хочуть побудувати на Львівщині завод з переробки побічних продуктів тваринного походження вартістю €25 млн.
 
 
 4 июля 2018
  Фабрика "Нашої Ряби" стане найбільшою у світі
     Вінницька птахофабрика, що входить в аграрний холдинг "Миронівський хлібопродукт" (МХП) запустила другу лінію виробництва в Ладижині, Вінницької області.
 
 
 2 июля 2018
  З 1 липня Україна відмовилася від молока 2 сорту
     З 1 липня в Україні розпочали діяти нові ДСТУ які стосуються молочної сировини. Простіше кажучи Україна відмовляється від молока другого ґатунку.
 
 
 27 июня 2018
  Польща допомагатиме розвивати молочної галузі на Волині
     Волинська обласна громадська організація «Фонд місцевого розвитку» та Фундація Європейська Академія Самоврядування розпочали реалізацію проекту «Сприяння впровадженню новітніх технологій переробки молока у Волинській та Рівненській областях шляхом ознайомлення з кращими польськими практиками».
 
 


Всего новостей: 1551
1..10 | 11..20 | 21..30 | 31..40 | 41..50 | 51..60 | 61..70 | 71..80 | 81..90 | 91..100 | 101..110 | 111..120 | 121..130 | 131..140 | 141..150 | 151..160 | 161..170 | 171..180 | 181..190 | 191..200 | 201..210 | 211..220 | 221..230 | 231..240 | 241..250 | 251..260 | 261..270 | 271..280 | 281..290 | 291..300 | 301..310 | 311..320 | 321..330 | 331..340 | 341..350 | 351..360 | 361..370 | 371..380 | 381..390 | 391..400 | 401..410 | 411..420 | 421..430 | 431..440 | 441..450 | 451..460 | 461..470 | 471..480 | 481..490 | 491..500 | 501..510 | 511..520 | 521..530 | 531..540 | 541..550 | 551..560 | 561..570 | 571..580 | 581..590 | 591..600 | 601..610 | 611..620 | 621..630 | 631..640 | 641..650 | 651..660 | 661..670 | 671..680 | 681..690 | 691..700 | 701..710 | 711..720 | 721..730 | 731..740 | 741..750 | 751..760 | 761..770 | 771..780 | 781..790 | 791..800 | 801..810 | 811..820 | 821..830 | 831..840 | 841..850 | 851..860 | 861..870 | 871..880 | 881..890 | 891..900 | 901..910 | 911..920 | 921..930 | 931..940 | 941..950 | 951..960 | 961..970 | 971..980 | 981..990 | 991..1000 | 1001..1010 | 1011..1020 | 1021..1030 | 1031..1040 | 1041..1050 | 1051..1060 | 1061..1070 | 1071..1080 | 1081..1090 | 1091..1100 | 1101..1110 | 1111..1120 | 1121..1130 | 1131..1140 | 1141..1150 | 1151..1160 | 1161..1170 | 1171..1180 | 1181..1190 | 1191..1200 | 1201..1210 | 1211..1220 | 1221..1230 | 1231..1240 | 1241..1250 | 1251..1260 | 1261..1270 | 1271..1280 | 1281..1290 | 1291..1300 | 1301..1310 | 1311..1320 | 1321..1330 | 1331..1340 | 1341..1350 | 1351..1360 | 1361..1370 | 1371..1380 | 1381..1390 | 1391..1400 | 1401..1410 | 1411..1420 | 1421..1430 | 1431..1440 | 1441..1450 | 1451..1460 | 1461..1470 | 1471..1480 | 1481..1490 | 1491..1500 | 1501..1510 | 1511..1520 | 1521..1530 | 1531..1540 | 1541..1550 | 1551..1551 | >>

 

Скачать PDF


2014©BRUTTO. All rights reserved